1:a advent

Julen närmar sig med stormsteg, adventsljusstakar och stjärnor lyser i fönstren och julpyntet börjar plockas fram. Här är svårigheten med julpynt att det lätt kan förvandlas till leksaker om katten får tag på det. Han är en listig liten krabat som lyckas sno åt sig en julkula här, lite glitter där och sen är leken igång. Lika lång tid som det tar att sätta upp allt spenderar jag på att jaga honom för att få tag i det som är kvar av det innan så fina pyntet. Men tycker det är lite roligt att han är så pass lättroad ändå.

Jag har funderat lite på vad jag önskar mig till jul, alla frågar men jag har svårt att komma på något, så i år har jag tänkt lite extra på det. Något till katten är alltid roligt, han skulle behöva en ny sovplats för den gamla har blivit lite väl nött. Så det får vara med på listan. Eftersom det börjar ett nytt år snart så går min almanacka ut. Den har varit till stor hjälp, men i år önskar jag mig en almanacka med egna bilder. Då kan jag ha bilder på katten att titta på varje månad, det blir ju jättebra! Sen så hittade jag ett mobilskal med en katt på. som passar till min telefon. Dessutom ser katten lite ut som min, vilket gör det ännu bättre.

Det börjar bli riktigt kallt ute nu och både jag och katten känner av det. En värmekudde står också på önskelistan, den kommer både jag och katten ha användning för. Även ett par tjocka vintervantar saknar jag, märker det när jag är ute och går, fingrarna är stela som istappar när jag kommer in.

Det här med julklappar är fint, men det jag mest av allt önskar mig är att få umgås med mina nära och kära. Då blir julen helt perfekt.

Så sluta nu fundera på vad ni ska gömma i paketet till mig. Jag har ju länkat i texten så nu har ni inga undanflykter längre. Gå och köp!  Glad första advent förresten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *