MOSSA TESTAR: Hitta rätt klädbutik

En vän har precis lanserat klädbutiker.se och jag fick frågan om jag kunde testa sidan och utvärdera den. Självklart – Mossa Testar!

Klädbutiker.org är en lite annorlunda sida som guidar rätt. De flesta sidor på nätet som listar (och ofta recenserar klädbutiker) gör det enbart mot E-butikerna. Här har man istället valt att enbart lista fysiska butiker. En ovanligt touch. För mig innebär det däremot att jag inte kommer använda sidan. Jag har aldrig i mitt liv sökt efter klädbutiker utan åker till samma varje gång – om jag inte söker online. Men jag kan förstå att de som gillar mode så är det ju smidigt att få nya uppslag.

Testar att söka efter klädbutiker i Jönköping och får då fram ca 20 butiker som säljer kläder där. Finns det bara så få i hela Jönköping? Jag tror inte det. På något sätt begränsas antalet butiker i denna filtrering. Tror du får titta lite extra på det Per…

Jag kan sedan klicka på den klädbutik som verkar intressant och kommer då till sida som visar Google Maps och var butiken ligger. Dessutom visas adress, telefonnummer och öppettider. Det där gillar jag. Framförallt öppettider är det svårt att hitta och inte minst på butiker som inte har egna hemsidor.

Mossas åsikter:

Mossa bryr sig bara om en sak – går det att hitta kattmat. Så vi gör ett test. Skriver i ”kattmat” i sökrutan och får faktiskt fyra träffar. Wow ! Butiker som visas är exempelvis Smiley Vintage, Ekodirekt Stockholm och Rolf and Friends. Om de säljer kattmat….ytterst tveksamt.

Vi drar det lite längre och söker på ”äcklig kattmat” och får då fram Kappahl i Kungens Kurva. Ingen aning varför – måste gå dit och fråga om de säljer äcklig kattmat….

Vår åsikt

Idén är bra – för de som är modeintresserade och vill hitta nya klädbutiker i ens omgivning. Den fungerar också för den som vill hitta äcklig kattmat (kanske…)

 

WTF – Jag har recenserat fel sida. Kollade på .se men det skulle vara .org. Shit the same. Det får duga ändå…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *