MOSSA TESTAR: Tester – Guider – Listor

Det ena – ger det andra.  

Det tog inte länge från att jag publicerade mitt första inlägg i kategorin ”Mossa Testar” till att vi fick en ny utmaning. Mossa och jag ska nu testa en ”Experto – som jämför pris och prestanda”.

Anna testar:

Expecto har tre avdelningar. Det är produkttester, Guider och Topplistor.

Jag gillar alla tre avdelningar då de ger helt olika vinklar. Det finns ju sidor på nätet som visar guider kring vad man ska tänka på när exempelvis en fotbollsko ska köpas in. Men de har sällan egna tester. Sen finns det tester men som inte går på djupet gällande köpguiden. Så jag gillar denna mix.

Dessutom tycker jag om att det är blandat mellan personliga tester och återupprepningar från offentliga tester. Det jag kan sakna är en korsbefruktning mellan dessa avdelningar. Jag kanske har läst om glassmaskin på topplistan – men vill du även se en guide över glassmaskiner eller ett personlig test.

Fördelarna är att det finns många tester. Nackdelarna att det finns för få guider. Lite svårt att navigera och hitta också om det finns för många artiklar.

LOVE – Jag älskar tio i topplistor. Rätt simpla men det är det som det sköna. Slipper analytiska djupa artiklar om vilken sko som passar vilken fot. Här är det bara personliga topplistor som kan ge en hel del roliga inspiration. Men det behövs fler !

Mossa testar:

Mossa gillar inte sidan alls. Hon ger den ett enda mjau av fem. Orsaken är enkel. Hon sökte på ”katt” upp i sökrutan och fick fram noll resultat. Det är svårt att charma en katt. Men in med lite tio i topplistor över kattmat och kattleksaker så ger hon bättre betyg.

Vi ger totalt 2,5 av fem – med reservation för framtida höjning.

Vill du som vän att jag testar din hemsida – så kan jag göra det. Vill du som företag ha samarbete så är jag öppen för olika förslag. Jag bloggar om de flesta produkter som kommer i brevlådan – men inte allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *