Tips som Sebbes Sajt

Idag ska jag tipsa om min vän Sebbes sajt. Han har ett par riktigt stora hundar. Känns nästan som hästar när jag jämför mot min lilla Mossa. Men är rätt säker på att Mossa skulle ge dem på nosen om de vågade sig komma för nära. Ingen klår en katt. Inget klår en katt.

Sebbe har i alla fall startat upp en sida om hundar och ger tips, råd om att vara hundägare. Ja jag vet, det finns massa sådana sajter så det i sig kanske inte är så nytt. Men jag får väll tipsa om vänners sidor ändå… Dessutom är det en mer personlig touch vilket jag gillar.

Bästa artikeln är…

Själv har jag intresse för katter – inte för hundar. Så jag lät Mossa välja vilken artikel hon tyckte var bäst. Jag gick in på hans sida om tips och råd för hundägare och scrollade sakta upp och ner med Mossa sittandes framför skärmen.

Hon satte tassen på……..”Välja hundras med omsorg – så gör du”. Jag ANAR att det hade med bilden att göra och inte med innehållet i artikeln. Men det fick mig ändå att tänka på hur en katt kan vara en slumpgenerator och användas till liknande experiment.

Mossa och miljonerna

Om jag inte bloggat något alls under de kommande månaderna så kan ni dra slutsatsen att jag blivit miljonär. Ska nämligen testa Mossa som slumpgenerator och låta henne sätta tassarna på olika nummer inför lördagens dragning. Om jag inte vinner kan jag i alla fall skylla på katten…

Mer tips från mig och mossa

Bloggar du om också om ditt husdjur? Länka gärna din blogg så jag får se den. Kanske kan vi göra ett bloggbyte där du tipsar om mig och jag om dig. Jag vill gärna tipsa om flera bloggar. Sebbe var först ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.