Upplevelse med katten

Jag har funderat en del på att hitta på något tillsammans med katten och letade runt lite efter tips och idéer. Då hittade jag att man kan åka vattenlimousin i centrala Stockholm.  Tänk vad fantastiskt att få uppleva Stockholm från vattnet på detta sätt och ännu bättre är att det är naturvänligt med förnybar energi! Det finns ju så mycket vatten i Stockholm att det vore dumt att inte utnyttja det. Vi kommer att få uppleva vackra vyer utan allt motorbuller som annars kan påverka och vi slipper trafiken som kan vara ganska kaotiskt.

Katten kommer att få ha sele och koppel, då kan han känna sig lite fri att vandra omkring men utan risk för ofrivilligt bad. Han är inte jätterädd för vatten men uppskattar inte ett bad, så bäst är nog att skydda honom från sin egen alltför riskfyllda nyfikenhet. Och klumpighet, men det är något vi talar tyst om här, han får gärna tro att han är smidigast i stan. Vi har redan köpt kattflytväst.

Något annat som är bra är att det inte är alltför mycket folk, då kan katten känna att han kan slappna av på ett helt annat sätt och dessutom kan han fokusera på det som händer utanför fönstret istället för att springa omkring och hälsa på alla människor i vattenlimousinen av nyfikenhet på vilka de är. De säger ju att fönster är som en tv för katter, det är därför de tycker om att sitta och titta ut. Så detta kommer bli som en stor panorama-tv för honom. Bättre bioupplevelse finns inte att få! Tar jag med lite kattgodis till honom kan det inte bli sämre.

Jag ser fram emot detta, kommer bli en mysig upplevelse och bäst av allt är att jag får umgås med katten utanför hemmet. Dessutom älskar jag vackra vyer och det tror jag att jag får uppleva mycket av på turen.

Vad gör ni för utflykter med er katt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.